شکر

ماده سفید که ما از آن به عنوان شکر می دانیم ساکارز است ، مولکولی متشکل از 12 اتم کربن ، 22 اتم هیدروژن و 11 اتم اکسیژن (C12H22O11). مانند تمام ترکیبات ساخته شده از این سه عنصر ، قند یک کربوهیدرات است. به طور طبیعی در اکثر گیاهان ، اما به ویژه در نیشکر و چغندرقند یافت می شود - از این رو نام آنها.ساکارز در واقع دو قند ساده است که به هم چسبیده اند: فروکتوز و گلوکز. در دستور العمل ها ، مقدار کمی اسید (به عنوان مثال مقداری آب لیمو یا کرم تارتار) باعث تجزیه ساکارز در این دو جزء می شود.اگر از نزدیک شکر خشک را مورد توجه قرار دهید ، متوجه خواهید شد که به شکل های مکعبی کمی شکل گرفته است. اینها کریستال های قند ، ترتیب مرتب از مولکول های ساکارز هستند.

شکر بسته بندی

شکر سرخ، شکر قهوه ای و شکر سفید از انواع شکر هستند و هر سه از نیشکر به دست می آیند. هر یک از انواع مختلف شکر خواص و فرآیند تولید متفاوت داشته و در مصارف و موارد مختلف از آن ها استفاده می شود. از پالایش نیشکر دو محصول، قند (ساکاروز) و شیره قند ( ملاس) حاصل می شود. ملاس ماده ی قهوه ای و غلیظی است که آن مقدار زیادی آنتی اکسیدان و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و آهن وجود دارد و ماده ی تشکیل دهنده ی مغذی و مهم نیشکر مالاس است.برای بسته بندی این محصول در اوزان زیر یک کیلو از دستگاه های بسته بندی که به صورت وزنی بسته بندی می کنند استفاده می شود. این دستگاه ها توانایی بسته بندی کردن شکر دراوزان 20 تا 1000 گرم را به صورت تمام اتوماتیک دارا می باشند.مراحل بسته بندی شکر به این گونه است که ابتدا شکر در مخزن دستگاه بالابر ریخته می شود. دستگاه بالابر توسط پیمانه ها یا کاسه های مخصوص شکر راه به مخزن دستگاه بسته بندی انتقال می دهد. بعد از این مرحله دستگاه توسط ترازوهای دیجیتالی طبق وزنی که اپراتور تنظیم کرده اقدام به وزن کردن شکر میکند و سپس دریچه تخلیه باز شده و شکر داخل سلفون ریخته می شود سپس توسط حرارت دوخت بسته انجام شده و بسته روی نوار نقاله به سمت بالا حرکت داده می شود. در این نقطه کار بسته بندی شکر به پایان می رسد.

انواع شکر بسته بندی

آدرس
آدرس :
تهران، خیابان شریعتی، رو بروی حسینیه ارشاد،
بن بست هدیه، پلاک 10 واحد 3
تلفن
تلفن :
02122267181
                 02122267934
                 02122267429
ساعات کار
ساعات کار :
قبول سفارشات به صورت آنلاین